dimarts, 16 d’octubre del 2007

Tracks interessants per a properes sortides Pk!

Companys Puta Makineros !! Aquest blog està pensat únicament pq pogueu observar els tracks de futures sortides que podem fer més endevant.
  • En primer lloc tenim aquesta: La Volta a la Mola





La Volta a La Mola ha de ser senzillament genial !El recorregut d'aquesta sortida et permet conèixer o redescobrir indrets de gran bellesa del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l'Obac. L'itinerari és extens i molt complet: no es redueix únicament a envoltar La Mola ja que abraça la pràctica totalitat del Parc destacant la carena del Collet Estret, el Puig de la Balma, el Castell de la Pera, Can Catafau i els boscos de Can Deu.
Per què us feu una idea i pogueu comparar-la amb una ruta que tots coneixeu ... , el track que surt al mapa de color blau, és el ja clàssic recurregut que coneixem com a "La Tartana" i el track de color vermell és el recurregut descrit. La ruta que us proposo té un parell de collons!! Penso que estariem parlant de gairebé 85 kms. i el temps en moviment per fer-la és de unes 7 hores ...


Us sembla poc??? Ara sé per què ens fem dir Puta MàKina !

Una altre proposta més suculenta pot ser aquesta:

  • Palau de Plegamans - Collsuspina: Sortim desde Palau-Solità i Plegamans i passant per St. Feliu de Codines, St. Quirze Safaja, Collsuspina, Monistrol de Calders, Granera, St. Llorenç Savall, Castellar del Vallès i Sentmenat per torna a Palau. 120 kms. d'autèntics paratges naturals ... el problema és que hem sembla que els paratges no els sabriem disfrutar ... oi??









  • Ara va la bona ... aquesta és una ruta que correspon a la 4t BTT Codinenca. Concretament a la ruta llarga que la van anomenar "La Gran Ruta dels Cingles" però no us espanteu.
    Té dues parts ben diferenciades, la primera és més ràpida i es desenvolupa principalment per pistes i algun corriol trialer i la segona es fa més lenta ja que passa per senders ara coberts de vegetació i corriols.
    Sembla ser que és difícil de seguir amb GPS ja que has d'estar molt atent als cruaments del corriols, però malgrat tot la recomanen bastant ja que passa per unes zones molt tranquil·les i vistoses. La ruta és de 42 kms. i sortiriem desde Sant Feliu de Codines, una mica més amunt de Caldes.












  • La gràfica d'alçada, a partir del km 12 espanta una mica ... però penso que ha de ser una ruta maca i tots sabem que en Btt sempre hem de pujar una mica ... jejeje

    Un altre ruta força interessant que he trobat: Corriols per Collserola




Molts de vosaltres heu fet la Font Groga, aquesta nova ruta ens permetrà descobrir llocs nous i corriols molt ben perits ... la ruta només són uns 33 kms. i hem de tenir en compte que nosaltres sortim de Sabadell ... o sigui que podem contar amb un 20 kms. de més com a mínim ...



A la gràfica d'alçades es poden apreciar 3 pujadetes maques i una impresionant baixada ... penso que també pot ser una sortida amb bastantes posibilitats de tirar-la endevant.


Espero que hagueu trobat interessant les sortides, estic segur que les dues primeres us han espantat a més d'un ... penseu que un cop tenim el track després es pot modificar i una ruta de 80 kms. pot quedar en la meitat ... o al revés ... de totes maneres penso que tenim dues bones rutes per triar i si puc dir la meva, crec que hem decantaria per la de Sant Feliu pq es una zona encara inexplorada per els Pk's! I la distància no és res que no poguem fer. Bueno només hem queda dir que per veure els mapes i les gràfiques ampliades només heu de fer click a sobre de la imatge.

Continuaré buscant més tracks per la zona i us convido a que si trobeu alguna cosa que us sembli interessant només m'ho heu de fer saber ... vinga senyors



Puta Màkina !!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei, Marikites !!
Suposo que us imagineu que els dos primers tracks son per espantar !!!
Només pq veieu que hi ha gent molt béstia ... els interessants per nosaltres són els dos últims, el de Sant Feliu espanta una mica ... si us sembla podriem començar per fer Collserola a veure com va.
Ja direu alguna cosa ... apa !!

Anònim ha dit...

Sr. Mavek, ja veig que vas per feina, jo faria la volta a la mola, que comparat amb la pedas de foc amb sembla una marikonada, això si fen-la amb 2 dias.

Anònim ha dit...

Canalla! canalla!.... però ja sabem fer anar el GPS????
Perque gravar ja en sabem, però...
Pregunta: em fet alguna prova de seguir algun track a partir de les ordres del GPS?
Resposta: no
Pregunta: tinc falta de confiança?
Resposta: si
Pregunta: soc una mica cabrón?
Respotsa: molt. jejejeje

Au, penseu-hi una mica!

Maveck ha dit...

Ok, tlm !
S'ha de reconèixer que tens una mica de raò (amb lo de cabrón també jejeje) ... que us sembla si, per començar fem el track dels corriols de Collserola. Ens servirà per veure que tal ens comportem amb Gps i tindrem la tranquilitat que si ens perdem no estem gaire lluny de casa i , a més, per aquells camins sempre hi passa algú...
Bueno, ja ho estudiarem ...

Maveck ha dit...

Bueno, primera prova, superada !!
No hem fet el track senser però les sensacions han estat bones ...
Seguirem treballant ...